Sabine

Sabine

Ik noem mezelf natuurliefhebber en denker.

Ik houd van het leven om me heen, verbaas me over de wonderbaarlijke manier van de natuur om alles leven op aarde te laten ontvouwen en groeien.

En ik houd van mensen, van het luisteren naar verhalen, van het begeleiden van mensen in moeilijke omstandigheden en de hulp die ik daarbij kan bieden.

Ik houd van mijn gezin, van mijn kinderen en van de verbinding met mijn grote familie. Op mijn reizen door verre landen geniet ik van alles wat anders is dan thuis en ik zoek graag het grote en kleine avontuur op. Ik ga het liefst op vakantie naar gebieden met bossen en bergen maar ook naar de zee als het water lekker warm is.

Ik houd ook van de Chinese geneeskunde. De theoretische basis achter deze manier van genezen  geeft mij als  natuurwetenschapper de mogelijkheid om om te denken. Flexibel te zijn. Te zien dat de wereld altijd ook een andere kant heeft. Maar dat onze wereld altijd in beweging hoort te zijn. Net zoals wij mensen. Als onze energie vast komt te zitten voelen wij ons ongelukkig en kunnen we ons niet meer vrij bewegen. 

Ik houd van de momenten als ik bij mijn cliënten zie dat de beweging weer terug komt in hun leven.

Als vrouw, partner in een liefdesrelatie, moeder en mens heb ik veel ervaring opgedaan met alles wat het leven te bieden heeft: gezinsleven met geluk en verdriet, geboorte van mijn kinderen, de wereld verkennen, ziekte, verlies van dierbaren en de acceptatie van het ouder worden.

Ik ben benieuwd wie jij bent, waar je van houdt en waar je mee worstelt en ik ontmoet je graag.

Contact

 Acupunctuur Zhong Dao,   Randstad  22/163       1316 BM Almere

Tel: 06-39750568

Mail: info@zhongdao.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *