Waarom acupunctuur?

Verlang je er ook zo naar dat je je weer helemaal vrij kan bewegen?

Slaat de vermoeidheid toe door alle stress die je ervaart?

Voel je je opgesloten en moedeloos?

Malen je gedachten maar door zonder dat er een oplossing komt?

IMG_0288

 

We leven  in bijzondere tijden, die veel van ons vragen.Soms kan ons lichaam de psychische druk niet meer aan en krijgen we last van lichamelijke klachten.

Ondanks dat de poorten langzaam weer open gaan hebben we nog een lange weg voor ons vóór het gewone leven weer op de rails is.

Herken je deze klachten?

  •  vermoeidheid

  •  slaapproblemen

  •  concentratiestoonissen

  •  buikklachten

  •  hartkloppingen

  •  verdriet voelen of bang zijn.


  • Helaas kunnen we de omstandigheden op dit moment niet veranderen.  Wat we wel kunnen veranderen is hoe wij erover denken en voelen.

  • Dat is dan ook een andere prettigere optie. Stel je voor je energie stroomt lekker, je creativiteit verrast je met nieuwe mogelijkheden. Je hebt meer tijd voor jezelf. Je hoeft niet meer van alles en kan meer aandacht aan jezelf besteden.

  • Hoe mooi zou dat zijn?  Het is een feit. Als je dichter bij jezelf bent omdat je energie lekker stroomt is het makkelijker om ‘om te denken’.

  • Acupunctuur is erop gericht onze energie weer in balans te brengen. Je lichaam herstelt, je geest wordt weer creatief en je voelt je verbonden met jezelf

“Gezond zijn willen we allemaal. Maar het is niet altijd zo vanzelfsprekend.”

Je lichaam is een energetisch systeem en systemen kunnen door omstandigheden uit balans raken. 

Lichamelijke, emotionele en mentale klachten zijn het zichtbare of voelbare resultaat van een lichaam uit balans. Acupunctuur werkt corrigerend en herstellend.

Vergeet jezelf niet!

Acupunctuur kan je helpen om zelf weer de baas te zijn over je leven. Als je energie goed stroomt komen lichaam en geest tot rust en kan je je weer concentreren op je eigen unieke levenspad.

Wat zijn jouw voordelen?

・Je maakt je minder zorgen

・Je ziet weer perspectieven in je leven

・Slapeloze nachten horen tot het verleden

・Je bent alert en mentaal aanwezig

・Je hebt energie en zin in het leven. 

 

De praktijk is weer open! 

Er zijn wel een aantal aanpassingen in verband met geldende corona maatregelen. Vlak voor het consult neem ik contact met je op en vraag naar klachten die zouden kunnen wijzen op een besmetting met covid-19. Dan wordt het consult verzet. Ik vraag ook om voor de zekerheid een eigen mondkapje mee te nemen. 

Contact

Acupunctuurpraktijk Zhong Dao,  Randstad  22/163      1316 BM Almere

Tel: 06-39750568

Mail: info@zhongdao.nl