Waarom acupunctuur?

Wil jij ook weer volop in je energie staan?

Niet meer zo moe zijn?

Zonder opvliegers, slaapproblemen en je slecht kunnen concentreren?

blond-1868815_1920

De overgang is een tijd die  veel vrouwen liever zien gaan dan komen. Je lichaam doet niet meer wat je gewend bent, er spelen vervelende klachten op en vaak wordt het sociale leven daardoor verstoord.

Herken je dat?

  • opvliegers

  • slaapproblemen

  • concentratiestoornissen

  • stemmingswisselingen

  • vermoeidheid

Maar er is ook een andere prettigere optie. Stel je voor je energie stroomt lekker, je creativiteit verrast je met nieuwe mogelijkheden. Je hebt meer tijd voor jezelf. Je hoeft niet meer van alles en kan meer aandacht aan jezelf besteden.

Hoe mooi zou dat zijn?  Het is een feit. Op een leeftijd van rond de 50 jaar veranderen de hormonen bij de vrouw met als gevolg  vaak overgangsproblemen. Maar je hoeft niet jaren ermee te lopen.

Acupunctuur is erop gericht onze energie weer in balans te brengen. 

“Gezond zijn willen we allemaal. Maar het is niet altijd zo vanzelfsprekend.”

Je lichaam is een energetisch systeem en systemen kunnen door omstandigheden uit balans raken. 

Lichamelijke, emotionele en mentale klachten zijn het zichtbare of voelbare resultaat van een lichaam uit balans. Acupunctuur werkt corrigerend en herstellend.

Laat je menopauze symptomen niet je baas zijn!         

Acupunctuur kan je helpen om zelf weer de baas te zijn over je leven. Als je energie goed stroomt komen lichaam en geest tot rust en kan je je weer concentreren op je eigen unieke levenspad.

Wat zijn jouw voordelen? Geen vervelende opvliegers meer, geen slapeloze nachten, altijd alert en mentaal aanwezig, energieke dagen en plezier in het leven. 

 

Contact

Acupunctuurpraktijk Zhong Dao,  Randstad  22/163      1316 BM Almere

Tel: 06-39750568

Mail: info@zhongdao.nl